Alege limba romana english
 
 
Din motive obiective, premiera spectacolului „ÎmpreLună”, care urma să aibă loc miercuri, 13 decembrie, ora 18:00, se reprogramează pentru data de 18 decembrie, ora 18:00. Evenimentul are loc la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă (Str. Biserica Amzei nr. 21-23).
 
Biletele achiziționate pentru această dată rămân valabile pentru spectatorii care doresc să le păstreze și vor asigura accesul acestora la spectacolul „ÎmpreLună” de luni, 18 decembrie.
 
Spectatorii care doresc să recupereze contravaloarea biletelor sunt rugați să se adreseze la punctul de vânzare de la care au achiziționat biletele, astfel:

1. Dacă biletele au fost achiziționate de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Str. Piața Amzei, nr. 13), spectatorii sunt rugați să sune la nr tel 0767 934 374 pentru informații suplimentare despre ramburs.

2. Dacă biletele au fost achiziționate prin Eventim:
  • Pentru biletele achiziționate din magazinele partenere: returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.
  • Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la punctul de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor în original:
    Eventim București – Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6 (incinta Cinema Pro)
  • Pentru bilete Print@Home – banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.
    Mai multe detalii despre biletele achiziționate prin eventim.ro sunt disponibile aici - secțiunea Anulare / Modificări.
© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga