Alege limba romana english

Supereroii revin!

Recomandat: Peste 4 ani

Acest spectacol se joacă la

Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”
Bd. Octavian Goga nr. 1

 BILETE 

Regia

Silviu Oltean

Scenariul

Veronica Stoian 

Coregrafia și light design

Paul Cimpoieru

Ilustrația muzicală

Silviu Oltean

Video design

Andrei Răduț

Distribuția

Pinocchio: Andra Mirescu

Crăiasa zăpezii, Prințesa florilor, Mama, Un pirat: Andreea Gaica  

Stăpânul internetului: Cezar Vlad Popescu  

Leul cel Fricos: Ciprian Niculae  

Omul de Tinichea, Făt-Frumos, Un copil: Claudian Șiman  

Moș Crăciun, Căpcăun: Cristian Boeriu  

Albă ca Zăpada, Vrăjitoarea, Un pirat: Eliza Teofănescu  

Micul Prinț,  Zmeoaică, Un copil: Liliana Donici  

Tatăl zmeilor, Împăratul, Tatăl: Marius Nănău

Căpitanul pirat, Balerina: Oana Bănuță

Jack, Arlechino: Valeria Stoian

Recomandarea de vârstă

peste 4 ani

Durata

60 minute

Data premierei

3 noiembrie 2019


În lumea reală e cam așa. Pentru mama și tata: job, teambuilding, training-uri și deadline-uri zi de zi, până seara târziu. Pentru copii: școală, afterschool, teme și jocuri video zi de zi, până seara târziu. Un scenariu repetitiv – și parcă prea plictisitor, zicem noi! Dar iată că în ritmul aglomerat al programului cotidian se strecoară un personaj ciudat. Cuceritor și carismatic, Stăpânul internetului îi convinge pe copii să abandoneze poveștile și să intre pentru totdeauna în lumea jocurilor virtuale, unde distracția nu cunoaște limite.

Dar cele două lumi sunt profund interconectate: de fiecare dată când un copil renunță să mai citească povești, un personaj dispare în Valea Uitării! Sub această amenințare teribilă, eroii din basme – Pinocchio, Omul de Tinichea, Leul cel Fricos și Albă ca Zăpada – pornesc într-o uriașă aventură, prin tărâmuri înghețate, păduri fermecate și lumi întunecate, pentru a salva poveștile. Drumul e lung și presărat cu tot soiul de peripeții, dar și cu noi prieteni, care mai de care mai neașteptați. Zmei, crăiese aprige, pirați și căpcăuni care în timpul liber fură prințese se alătură astfel eroilor în misiunea lor de a reașeza lumea poveștilor în matcă.

Însă, pe măsură ce lupta se întețește, un nou quest, chiar mai important – salvarea timpului magic petrecut în familie – îi va transforma pe protagoniștii noștri în adevărații SUPEREROI ai tuturor timpurilor! Vor reuși oare să îl învingă pe Stăpânul internetului și să readucă poveștile în lumea copiilor? Vor salva sărbătorile? Vă invităm să urmăriți călătoria lor magică și să deveniți și voi supereroi ai propriei povești de Crăciun!


Fragmente muzicale din spectacolele „Vrăjitorul din Oz” și „Spaima zmeilor” & elemente de scenografie din spectacolele „O poveste a porcului”,  „Jack și vrejul de fasole”, „Spaima zmeilor” și „Crăiasa zăpezii”.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga