Alege limba romana english

Luna cadourilor se apropie cu pași repezi, iar noi venim în avans cu vești despre programul de activități pe care Teatrul Ion Creangă le va desfășura în prag de sărbătoare. Momentan, sălile de spectacole rămân deschise publicului la o capacitate de doar 30%, astfel numărul de locuri disponibile este limitat. Iar pentru că știm că perioada următoare va fi una destul de aglomerată și agenda tuturor e încărcată, vă invităm să consultați programul lunii decembrie.

Biletele aferente calendarului din luna decembrie au fost puse în vânzare, atât pentru activitățile desfășurate la Sala Mică din Str. Biserica Amzei nr. 21-23, cât și pentru cele desfășurate la sala gazdă a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din Bd. Octavian Goga nr.1. Vă recomandăm să vă achiziționați din timp biletele, folosind platformele online Entertix / Myticket sau direct de la Casa de Bilete, deschisă în Piața Amzei nr. 13 conform programului pe care îl puteți consulta aici.

Vă reamintim că la Sala Mică sunt programate spectacolele din categoriile #TICBEBE și #TICPITIC care se adresează celor mai tineri spectatori cu vârste începând de la 0 la 3 ani, respectiv 3 – 6 ani, iar pentru spectacolele din categoria #TICJUNIOR care se adresează junilor cu vârste peste 6 ani, vă dăm întâlnire pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

De asemenea, accesul în sala de spectacol a persoanelor cu vârsta de peste 12 ani este condiționat de prezentarea la accesul în sală a certificatul digital COVID, obținut în urma vaccinări cu schema completă sau a trecerii prin boală. Pentru spectatorii de peste 5 ani, purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentelor.

Mai multe informații despre calendarul de activități puteți găsi pe site-ul teatrului, în secțiunea Spectacole.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga