Alege limba romana english

Săptămâna începe cu două vești importante pentru noi. Prima dintre acestea: teatrele rămân deschise! Ca urmare a celor mai recente măsuri adoptate de autorități la nivelul Municipiului București privind organizarea evenimentelor culturale, Teatrul Ion Creangă va continua să-și desfășoare activitatea cu publicul în limita a 30% din capacitatea sălii de spectacol. Ceea ce înseamnă că, deși vom fi în număr mult mai mic, vom continua să ne întâlnim și să ne bucurăm împreună de teatru.

A doua veste bună? Am pus în vânzare biletele pentru întreg calendarul de spectacole din luna noiembrie, pentru toate categoriile de vârste. Așa cum ne-am obișnuit, la Sala Mică din strada Biserica Amzei nr. 21-23 se vor desfășura spectacole din categoriile TIC BEBE și TIC PITIC, pentru copiii cu vârste între 6 luni și 6 ani, iar la Sala Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din Bd. Octavian Goga nr. 1 va continua prezentarea spectacolelor TIC JUNIOR, adresate copiilor cu vârste de peste 6 ani.

Dat fiind că numărul de locuri disponibile în sală a fost redus, pentru a avea o experiență cât mai plăcută vă recomandăm să rezervați biletele în avans, folosind platformele Entertix / Myticket.

De asemenea, vă reamintim că accesul persoanelor cu vârsta peste 12 ani în sala de spectacol este permis doar pe baza certificatului digital COVID pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Purtarea măștii de protecție rămâne obligatorie pe toată durata reprezentației pentru persoanele cu vârsta peste 5 ani.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga