Alege limba romana english


Sâmbătă, 24 iunie, echipa Teatrului Ion Creangă va fi prezentă în Parcul Herăstrău din Capitală, pentru o reprezentație în aer liber a spectacolului „Bună dimineața!” – o poveste plină de candoare dedicată micuților cu vârsta sub 3 ani. Susținut în cadrul Celui mai mare picnic în piciorușele goale, un eveniment marca Social Moms și Parenting Ads, spectacolul are loc la ora 18:30, în zona Roaba de Cultură.

Timp de 30 de minute, părinții și foarte tinerii spectatori vor avea ocazia să descopere lumea imaginată de regizoarea Ioana Petre pentru cei doi protagoniști: Ema (Julieana Drăghici) și Thomas (Thomas Ciocșirescu). Alături de prietenii lor speciali, ursul Mor Mor de la Polul Nord și Arpe, șarpele din pădurea tropicală, aceștia vor călători peste mări și țări, explorând spațiul conturat de scenograful Vladimir Turturica și animat de muzica live semnată de Răzvan Ropotan.

Accesul la spectacol este gratuit, în baza înscrierii prealabile pe pagina evenimentului (http://www.socialmoms.ro/eveniment/21/picnic-in-familie.) și confirmării din partea organizatorilor.

___

Cel mai mare picnic în piciorușele goale are loc sâmbătă, 24 iunie, în Parcul Herăstrău (Roaba de Cultură) în intervalul orar 17:00 – 20:00, oferind 3 ore de relaxare în familie și numeroase activități: teatru pentru copii, pictură cu piciorușele, gimnastică și balet în iarbă, ateliere de hârjoneală și distracție sau lecții de limbi străine pentru bebeluși. Picnicul pentru familii este organizat de Social Moms, toate activitățile din cadrul programului fiind gratuite. Detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina evenimentului.

___

Persoană de contact:
Anca Scurtu - Coordonator PR
tel. 0723 513 338

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga