Alege limba romana english

CARTIERUL POVEȘTILOR

Regia și scenariul: Michal Svironi

Scenografia: Andreea Săndulescu

Cu: Claudia Revnic, Ana-Maria Calița, Elena Dumitrescu, Smaranda Găbudeanu, Cristina Purici, Tatiana Șelaru și Cătălin Frăsinescu

Sâmbătă, 23 iulie, ora 18:00
Duminică, 24 iulie, ora 11:00

Palatele Brâncovenești, Mogoșoaia

Spectacol realizat cu sprijinul Ambasadei Statului Israel în România.

----------

Sâmbătă, 23 iulie și duminică, 24 iulie, cel mai colorat Cartier din oraș își deschide porțile în curtea Palatelor Brâncovenești pentru noi povești și aventuri palpitante dedicate micuților cu vârsta peste 4 ani. Cele două reprezentații au loc în aer liber, în cadrul stagiunii estivale „VăraTic”, organizată de Teatrul Ion Creangă și Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești”.

Spectacolul „Cartierul poveștilor” propune o formă specială de teatru, care îmbină contraste: înăuntru – în afară, mare – mic, text și improvizație. Povești, mituri și situații familiare sunt reaşezate într-un spațiu de joc miniatural: 5 căsuțe fantastice, ale căror musafiri devin spectatori și actori. Proiectat ca în basme, „Cartierul poveştilor” propune o experienţă unică, într-un spațiu al bucuriei și al mirării.

Inaugurată pe 9 iulie, stagiunea estivală „VăraTic” se desfășoară la fiecare sfârșit de săptămână, până pe 4 septembrie, reunind o serie de spectacole interactive din repertoriul Teatrului Ion Creangă: „Cartierul poveștilor”, „Pinguinii melomani”, „De-a Micul Prinț” și „De-aș fi Scufița Roșie”.

----------

Accesul la spectacolul „Cartierul poveștilor” este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru rezervări trimiteți un e-mail la adresa contact@teatrulioncreanga.ro, specificând data reprezentației și numărul de persoane care vor participa.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga