Alege limba romana english

Sâmbătă, 1 iulie, ora 10.30, oaza de liniște specifică spectacolului „Cartierul poveștilor” ajunge la iarbă verde, în parc, unde va încânta publicul venit la Festivalul Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu” organizat de Primăria Capitalei, prin creart – Centru de Creație, Artă și Tradiție.

Produs de Teatrul Ion Creangă cu sprijinul Ambasadei Statului Israel la București, spectacolul „Cartierul poveștilor” este o formă specială de teatru interactiv în aer liber, în cadrul căruia cei mici devin parte din poveste. Cele trei căsuțe în miniatură, Casa Cărții, Casa Circului și Casa Prințului sunt pregătite pentru noi vizitatori.

Accesul la eveniment este gratuit. Mai multe detalii despre programul puteți găsi aici: https://www.creart.ro/festivalul-international-de-folclor-muzici-si-traditii-cismigiu-editia-xi-30-iunie-2-iulie-2017/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ajuns la cea de-a XI-a ediție, Festivalul Internațional de Folclor se bucură de o recunoaștere națională și internațională, cu peste 2.000 de invitați din toate zonele țării și ale lumii. O experiență multiculturală, care promovează frumusețea și unicitatea fiecărei națiuni, prin muzică, dans și artă populară.    

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga