Alege limba romana english

Spectacolul interactiv „Cartierul poveștilor” revine în programul Teatrului Ion Creangă, cu opt reprezentații programate în intervalul 09 – 17 august la sediul administrativ al instituției.

Programul estival este dedicat copiilor din medii defavorizate (centre de plasament, adăposturi de zi și noapte, familii cu posibilități financiare reduse), aceștia beneficiind de acces gratuit. Pe durata celor două săptămâni, peste 120 de tineri spectatori cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani vor pătrunde în cartierul poveștilor – un spațiu miniatural fantastic, în care copiii devin, pe rând, actori și regizori, luând parte la întâmplări palpitante.

Regizat de Michal Svironi (Israel), spectacolul a avut premiera în luna iunie 2015, în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Amintiri din Copilărie, fiind susținut ulterior atât la sediul Teatrului Ion Creangă, cât și în spații neconvenționale: parcuri, centre culturale și comerciale din Capitală.

Pentru mai multe informații, persoana de contact este Anca Scurtu – Coordonator PR, e-mail: anca.scurtu@teatrulioncreanga.ro.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga