Alege limba romana english

CARTIERUL POVEȘTILOR

Regia și scenariul: Michal Svironi

Scenografia: Andreea Săndulescu

Cu: Claudia Revnic, Ana-Maria Calița, Elena Dumitrescu, Smaranda Găbudeanu, Cristina Purici, Tatiana Șelaru și Cătălin Frăsinescu

Sâmbătă, 20 august, ora 16:00 şi 18:00
Duminică, 21 august, ora 11:00

Palatele Brâncovenești, Mogoșoaia

Spectacol realizat cu sprijinul Ambasadei Statului Israel în România.

----------

Păşiţi cu bucurie într-un cartier fără blocuri, fără maşini şi semne de circulaţie, prin care vă puteți plimba liniştiți în orice situaţie şi care apare fix acolo unde este nevoie de el. Toţi vecinii sunt primitori şi generoşi  ̶  și orice musafir poate arunca o privire în căsuţele lor atent decorate, păstrând poveştile primite în dar pentru totdeauna.

Dezvoltând un tip de teatru interactiv şi multidisciplinar, spectacolul Cartierul poveștilor pune accentul pe contactul direct cu tinerii spectatori (cu vârsta peste 4 ani), aceștia fiind invitați să ia parte la întâmplări palpitante și să devină, pe rând, actori și regizori. 

Spectacolul este programat sâmbătă, 20 august, orele 16:00 și 18:00 și duminică, 21 august, ora 11:00, în curtea Palatelor Brâncovenești de la Mogoșoaia.

Inaugurată pe 9 iulie, stagiunea estivală „VăraTic” se desfășoară la fiecare sfârșit de săptămână, până pe 4 septembrie, reunind o serie de spectacole interactive din repertoriul Teatrului Ion Creangă: Cartierul poveștilor”, „Pinguinii melomani”, „De-a Micul Prinț” și „De-aș fi Scufița Roșie.

----------

Accesul la spectacolul „Cartierul poveștilor” este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru rezervări trimiteți un e-mail la adresa contact@teatrulioncreanga.ro, specificând data reprezentației și numărul de persoane care vor participa.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga