Alege limba romana english
Conferința „Talentul copiilor – despre aptitudini deosebite şi cum le putem descoperi” &
Atelierul pentru copii „Long Tom și cufărul cu pietre prețioase”
duminică, 29 ianuarie, ora 11:00, Sala Mică - Teatrul Ion Creangă
durata: 2h

Cel mic desenează cu plăcere pereţii proaspăt văruiţi, cântă în oglindă şi reuşeşte să sară pe pat cu o ameţitoare agilitate. Dar cum poţi afla care este cu adevărat talentul copilului tău? Cine şi, mai ales, cum îl poate ajuta să şi-l cultive?

Este bine cunoscut faptul că experienţele din primii ani de viaţă au o mare influenţă în modul în care se dezvoltă fiecare, iar acum, când atelierele, cursurile, cluburile pentru copii sunt la îndemână şi activităţile pentru timpul liber sunt din ce în ce mai diverse, a alege dintre acestea nu e o sarcină uşoară. Doi psihoterapeuți experimentați în psihologia copilului şi a relaţiilor de familie, Anca Ganciu şi Cătălina Hetel vor discuta, într-un cadru prietenos, cu părinţi curioşi, educatori şi specialişti în educaţia timpurie despre cum îî putem încuraja pe cei mici să îşi atingă potenţialul.


Copiii participanţilor la conferinţă vor pleca într-o călătorie peste mări alături de Long Tom, pirat lăudăros, dar inimos, care caută cadoul perfect pentru mama sa. Vor descoperi împreună chihlimbarul, fildeşul, perla şi coralul, apoi îşi vor decora cuferele unde îşi pot ascunde propriile comori. Atelierul este coordonat de actorul Voicu Hetel şi este recomandat categoriei de vârstă 3-6 ani.


Bilete pentru conferinţă găsiţi aici (participarea copiilor la atelier este gratuită).

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga