Alege limba romana english

Cursul de oratorie și fantezie pentru copii revine în programul Teatrului Ion Creangă cu o nouă sesiune, programată în perioada 22 – 28 august 2016.

Timp de o săptămână, 12 copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani vor lucra alături de actrița Marcela Andrei, pentru a explora împreună una dintre cele mai mari invenții ale lumii: arta de a spune o poveste. Astfel, pe durata celor șapte ședințe de curs, copiii vor face exerciții de dicție, mișcare și vorbire, explorând basme cunoscute și creând împreună povești noi.   

Actrița Marcela Andrei s-a alăturat echipei Teatrului Ion Creangă în anul 1982, întruchipând de-a lungul celor peste 3 decenii de colaborare numeroase personaje îndrăgite de publicul tânăr. Activitatea de pe scena Teatrului este dublată de o vastă experiență în proiecte socio-educative, printre care aminim: Cliniclown, „Învățarea toleranței” – teatru social, „Speranțe pentru azi” – art-terapie sau „Teatru social”, proiect realizat la nivel național.

Cea de-a doua sesiune a Cursului de oratorie și fantezie pentru copii se desfășoară în perioada 22-28 august a.c. zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 18.00 – 19.30, la sediul administrativ al Teatrului Ion Creangă, aflat pe Strada General Constantin Budișteanu, nr. 24, Sector 1 – București. Participarea se face în baza înscrierii prealabile și a achitării taxei de 150 de lei, reprezentând contravaloarea celor 7 ședințe de curs.


Înscrierile se realizează în perioada 11-19 august a.c., în limita locurilor disponibile, via e-mail, la adresa contact@teatrulioncreanga.ro sau telefonic, la numărul 021.317.11.69 (interior 15) – Biroul PR & Management educațional, zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 11.00 – 18.00. Înscrierea va fi confirmată după achitarea taxei în numerar – integral sau în 2 tranșe, după cum urmează: 50 de lei până la data de 19 august, urmând ca cea de-a doua tranșă, în valoare de 100 de lei, să fie achitată nu mai târziu de 26 august.


Mai multe informații despre curs și înscrieri sunt disponibile la Biroul PR & Management educațional al Teatrului Ion Creangă – nr. tel. 021.317.11.69 (interior 15). 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga