Alege limba romana english

Campania socială „Teatru în ghetuțe”, organizată de Teatrul Ion Creangă cu sprijinul asociațiilor Samusocial și Touched România, a ajuns la final. Timp de aproape o săptămână, peste 400 de spiriduși au pus mii de fapte bune și cadouri în ghetuțe, atât în cadrul „Laboratorului de cadouri”, amenajat la sediul Teatrului, cât și în cele 4 școli partenere din Capitală: Colegiul German Goethe, Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri”, Școala Gimnazială „I.H.Rădulescu” și Școala Gimnazială „Ion Dumitriu”. Donațiile strânse – hăinuțe, ghetuțe, jucării, cărți și rechizite – au fost sortate și împachetate pentru a fi oferite copiilor care provin din familii aflate pe stradă și micuților de la Centrul Maternal Casa Agar.

Duminică, 6 decembrie, „Laboratorul de Cadouri” a primit vizita primului grup de prichindei, peste 60 de copii însoțiți de părinți fiind invitați pentru a se bucura de cadourile pregătite cu drag. Ghetuțele pline de cadouri îi așteaptă și pe copiii de la Centrul Maternal Casa Agar, care vor vizita Laboratorul miercuri, 9 decembrie.

Teatrul Ion Creangă le mulțumește, pe această cale, tuturor spiridușilor care s-au alăturat campaniei și care au scris, împreună, povestea unei fapte bune!

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga