Alege limba romana english


Teatrul Ion Creangă dă start celei de-a doua ediții a proiectului Caravana TIC, o inițiativă dedicată copiilor din mediul rural, cu precădere celor care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Inițiat în 2015, proiectul își propune să faciliteze accesul copiilor la cultură, asigurându-le acestora participarea la un program variat de spectacole și activități educaționale, susținute de Teatrul Ion Creangă și instituțiile culturale partenere.

Organizată cu sprijinul Kaufland România, cea de-a doua ediție a Caravanei TIC se desfășoară în perioada noiembrie 2016 – mai 2017 și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani. Aproximativ 800 de copii din județele Ilfov, Giurgiu și Ialomița, însoțiți de părinți sau cadre didactice, vor beneficia de transport și acces gratuit la activitățile din cadrul proiectului.

Programul include reprezentații din repertoriul Teatrului Ion Creangă (spectacolele „Cartea Junglei”, „Spaima zmeilor”, „Crăiasa zăpezii” sau „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”), urmate de discuții cu actorii, ateliere de introducere în artele și meseriile spectacolului, dar și tururi ghidate ale Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, partener al proiectului.

Primele caravane sunt programate pe data de 16 și 17 noiembrie, cu participarea a 80 de copii, elevi la Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Adunații-Copăceni, județul Giurgiu. După încheierea programului, micuții participanți vor avea parte de o surpriză pregătită alături de Kaufland România și Editura PandoraM, imprint pentru copii al Grupului Editorial Trei.

Persoană de contact:
Anca Scurtu - Coordonator PR
anca.scurtu@teatrulioncreanga.ro
nr. tel. 0723.513.338

……………………….................................................................................................................

Caravana TIC 2016/2017 | Organizator: Teatrul Ion Creangă – instituție publică de cultură finanțată de Consiliul General al Municipiului București | Sponsor: Kaufland România | Parteneri: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Editura PandoraM | Parteneri media: Blitz TV, Agerpres, Itsy Bitsy, RFI România, Radio România Cultural, București FM, Radio Clasic, Business Review, Șapte Seri, SmartWoman, Revista Parents, ArtLine.ro, Iqool, Copilul.ro, GoKid, 9vremparinti, MelcCodobelc, MacMacKids, Timpul Cireșelor | Monitorizare media: mediaTRUST.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga