Alege limba romana english

Pentru cei curioși și nerăbdători să se alăture Clubului Micului Actor, vă anunțăm că mai avem câteva locuri disponibile pentru cea de-a doua sesiune de cursuri, care va avea loc în perioada 15 februarie – 15 iunie 2017.

Dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, Clubul Micului Actor își propune să dezvolte capacitățile de socializare și de comunicare ale tinerilor participanți, prin o serie de jocuri și exerciții, adaptate pentru fiecare copil în parte. Cursurile au loc săptămânal, sub îndrumarea celor 5 actrițe coordonatoare: Marcela Andrei, Vera Linguraru, Florina Luican, Cornelia Pavlovici și Marioara Sterian.

Puteți opta pentru următoarele grupe

Cursurile au loc la sediul administrativ al Teatrului Ion Creangă, aflat pe Str. General Constantin Budișteanu, Nr. 24, Sectorul 1 – București.

Contravaloarea unei ședințe de curs este de 20 lei, iar plata se face în numerar, în cadrul primei ședințe pentru luna în curs, sub forma unui abonament lunar.

Pentru înscrieri, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în perioada 16-19 ianuarie, în care să menționați numele, vârsta copilului și grupa pentru care optați. Persoana de contact este Corina Petrache – Asistent PR, e-mail: corina.petrache@teatrulioncreanga.ro.

Completarea grupelor se va realiza în limita locurile disponibile și în ordinea înscrierilor. 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga