Alege limba romana english


> O POVESTE A PORCULUI (5+)
03 și 17 februarie, ora 11:00 @ Teatrul Excelsior / Str. Academiei nr. 28
Doi oameni simpli (un moș și o babă, după cum spune povestea), măcinați de singurătate, se hotărăsc să ia drept copil prima ființă care le iese în cale. Atunci, soarta îi aruncă moșului în drum un purcel. Desigur, nu orice fel de purcel, ci unul fermecat, care e capabil de fapte mărețe. Altfel de-ar fi, nu s-ar mai povesti.

> CRĂIASA ZĂPEZII (6+)
04, 11 și 18 februarie, ora 11:00 @ Sala Gloria / Str. Bucovina nr. 6
Povestea, care începe cu „A fost odată...”, vorbeşte despre o iarnă friguroasă, despre un orăşel cât se poate de obişnuit şi despre o făptură care încearcă să distrugă echilibrul fragil al lumii. „Crăiasa zăpezii”nu este povestea clasică despre bine şi rău, ci o lume cu personaje puternice şi complexe, dialoguri cu mult umor şi scene de acţiune pline de suspans: o lume într-un glob de cristal peste care ninge încet.

> GOE ÎN ȚARA MINUNILOR (7+)
25 februarie, orele 11:00 și 18:00 @ Sala Mică / Str. Biserica Amzei 21-23
Familia domnului Goe îl invită pe profesorul Pricupescu să îl mediteze pe tânărul școlar. Goe nu este deloc cooperant, dar Pricupescu e unul dintre cei mai buni dascăli, iar atunci când este forțat de împrejurări, poate fi foarte creativ. Pe măsură ce personajele se cufundă în poveste, granița dintre realitate și fantezie devine din ce în ce mai subțire, până când Goe ajunge în Țara caragialească a Minunilor.

> LA UN METRU DE TINE (2-5 ani)
06, 10, 17 și 22 februarie, ora 18:00 @ Sala Mică / Str. Biserica Amzei 21-23
Oricine își poate inventa propria poveste. Poate fi scrisă cu o privire, sau cu un gest, iar dacă este scrisă cu pasiune, povestea va schimba universul. În acest spectacol fără cuvinte poezia mișcării predomină, iar spațiul versatil care se transformă în fața publicului va fermeca pe toată lumea, de la cei mai mici până la giganți.

> ÎMPRELUNĂ (1-3 ani)
14 și 18 februarie, ora 18:00 @ Sala Mică / Str. Biserica Amzei 21-23
ÎmpreLună este povestea unei călătorii, din centrul Pământului până în înaltul cerului, în care întâmplările mai mult se simt decât se trăiesc, în care luna e moale ca un burete și planetele așteaptă răbdătoare să fie descoperite. Un spectacol optimist despre texturile cu care este acoperită lumea, dar și despre țesătura din care este croită imaginația.

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga