Alege limba romana english

ImPuls - Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație revine în București între 17 și 27 noiembrie cu peste 30 de spectacole, printre care și una dintre cele mai recente producții ale Teatrului Ion Creangă: „La un metru de tine”.

Dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani, spectacolul „La un metru de tine” ia forma unui mic poem nonverbal despre un univers fermecat. O privire, un gest și multă imaginație sunt ingredientele care vor remodela lumea celor două personaje: El, un tată, un bunic și Ea, o fetiță a străzii. Cu răbdare și duioșie, El (Alex Ștefănescu/Tudor Morar) o va învăța pe Ea (Andra Mirescu/Mădălina Dorobanțu) să descopere o nouă perspectivă asupra lumii, transformând un pătrat într-un fluture, într-o umbrelă sau un balon.

Spectacolul este programat sâmbătă, 18.11, orele 10:00 și 12:00, la Studio Anima, Teatrul de Animație Țăndărică (Str. General Eremia Grigorescu nr. 24, București).

Festivalul ImPuls este organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică, în parteneriat cu UNIMA România și ASSITEJ România. Festivalul oferă un program extrem de variat din punct de vedere stilistic, spectacolele selecționate îmbinând, în mod ingenios, diferite tehnici în materie de teatru vizual și teatru de animație. Mai multe informații despre Festival și despre programul acestei ediții sunt disponibile aici.

Biletele pentru cele două reprezentații sunt puse în vânzare de Teatrul de Animație Țăndărică, prin sistemul propriu de ticketing.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga