Alege limba romana english

Echipa Teatrului Ion Creangă este la un metru de foarte tinerii spectatori din Bologna, Italia. Teatrul are onoarea de a susține două reprezentații ale spectacolului „La un metru de tine”, pe data de 1 și 3 martie, în cadrul Festivalului „Visioni di futuro, Visioni di Teatro…”, organizat de Teatrul La Baracca – Testoni Ragazzi.

Aflat la cea de-a XIV-a ediție, Festivalul reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente internaționale dedicate copiilor de la câteva luni până la șase ani. Creat ca platformă de susținere a artelor spectacolului pentru cei mici, Festivalul „Visioni di futuro, Visioni di Teatro…” aduce în acest an în Bologna 21 de companii din Europa și Asia, numeroși educatori și profesioniști care folosesc teatrul, dansul, muzica și joaca pentru a promova dreptul fiecărui copil la experiențe artistice de calitate.

„La un metru de tine” reprezintă, după spectacolul „Semințe-Semi”, cea de-a doua colaborare a Teatrului Ion Creangă cu artiștii de la Teatrul La Baracca - Testoni Ragazzi, în vederea creării de noi producții. Andrea Buzzetti, actor, regizor și scenarist cu o experiență de peste 10 ani în teatrul pentru copii de vârstă mică, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști ai Companiei.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga