Alege limba romana english

În acest weekend, Teatrul Ion Creangă vă invită la joacă în Promenada Mall.Mimil n-a fost atent şi a rătăcit drumul către Moş Crăciun. Sâmbătă, vă invită pe toţi să-l însoţiţi într-o călătorie palpitantă (şi poate chiar puţin periculoasă) pentru a-l găsi pe Moșul cel darnic. Alături de Mimil, veţi traversa într-o clipă întreaga lume, dar pentru asta are nevoie de ajutor. În colindele pe care le ştiţi, se află cuvinte magice şi formule secrete. Cu ajutorul lor, îl veţi putea ghida pe distratul nostru prieten să ajungă la destinaţie.

Duminică, după ce veţi ajunge înapoi cu bine, Mimil vă va face cunoştinţă cu Dario. Amândoi vă vor invita în casa lor de  spiriduşi coloraţi şi destul de ciudaţi (dar isteţi, amabili şi relaxaţi).  Acolo, pregătirile pentru Crăciun sunt în toi.

Cei doi împodobesc bradul, repetă cele mai frumoase colinde şi compun cu atenţie scrisori, pentru a fi gazde cât mai bune pentru voi, dar şi pentru mult căutatul Moş Crăciun. Dar prea puţine lucruri merg conform planului: năzdrăvăniile şi încurcăturile se întâmplă foarte des într-o casă de spiriduşi.  

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga