Alege limba romana english

Vești bune! Începând de luni, 4 octombrie, reluăm activitatea cu publicul și redeschidem Sala Mică din Str. Biserica Amzei nr. 21-23. Spectacolele se vor desfășura conform programului deja anunțat pentru luna octombrie, iar sala va funcționa la capacitate de maximum 50%, cu un total de 26 de locuri disponibile. Acest lucru este posibil ca urmare a măsurilor aprobate de Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență în data de 2 octombrie − Hotărârea nr. 61/02.10.2021.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că în baza noii hotărâri, accesul în sala de spectacol va fi permis – în cazul adulților – doar în baza prezentării Certificatului digital COVID, ca dovadă a vaccinării sau trecerii prin boală. Pentru copiii cu vârsta sub 12 ani accesul la spectacole nu este condiționat de prezentarea vreunui document medical.


Extras din Hotărârea nr. 61 din 2 octombrie 2021

Art.5. (1) Activităţile instituţiilor muzeale, bibliotecilor, librăriilor, cinematografelor, studiourilor de producţie de film şi audiovizuală, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, şcolilor populare de artă şi meserii, precum şi evenimentele culturale în aer liber se pot desfăşura numai în condiţiile stabilite  prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;

(2) În condiţiile alin.(1), organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie, dacă incidenţa cumulată la 14 zile în localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare.


În eventualitatea în care ați achiziționat bilete la teatru înainte de intrarea în vigoare a noilor măsuri și doriți rambursarea costurilor, vă rugăm să luați legătura cu colegii de la Casa de Bilete – tel. 0767 934 374.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga