Alege limba romana english

Proiectul de educație non-formală Ora de educație teatrală revine în acest an școlar cu o nouă ediție dedicată elevilor din Capitală.

Organizat de Radio România Cultural și Redacția Teatru Radiofonic, cu sprijinul Teatrului Ion Creangă și al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, proiectul are loc în perioada octombrie 2016 – februarie 2017 la Școala Gimnazială nr. 95 din Sectorul 3. Aflat la cea de-a VI-a ediție, acesta urmărește să atragă, să educe și să fidelizeze viitorii ascultători de radio și spectatori de teatru prin metode moderne și interactive de învățare.

Beneficiarii, peste 120 de copii cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 ani, vor participa la activitățile susținute de realizatoarea Mirela Nicolae, regizorul Mihai Lungeanu și actrița Claudia Revnic, coordonator al atelierelor propuse de Teatrul Ion Creangă în cadrul proiectului. Totodată, elevii sunt invitați să vizioneze spectacolele din repertoriul Teatrului Ion Creangă, beneficiind de acces gratuit în limita locurilor disponibile.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga