Alege limba romana english

După o săptămână în care am pus împreună cât mai multe fapte bune și Teatru în ghetuțe, campania noastră de donații a ajuns la final.

Cu ajutorul tuturor spiridușilor care ne-au trecut pragul în perioada 27 noiembrie - 2 decembrie și au oferit daruri, cele 195 de ghetuțe de pe lista lui Moș Nicolae (pentru cei 195 de beneficiari ai campaniei: copii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 18 ani, care provin din familii aflate pe stradă) au fost încărcate cu numeroase cadouri: articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, cărți, jucării și rechizite.

Iar duminică, 3 decembrie, peste 60 dintre ghetuțele-ghiozdan și-au găsit copiii, cu ocazia vizitelor făcute de familiile tinerilor beneficiari la Sala Mică, la orele 11:00 și 17:00. Sub îndrumarea spiridușilor-animatori prezenți, cele două întâlniri s-au transformat în scurt timp într-o adevărată petrecere, cu provocări haioase, invitații la dans și multă energie (susținută cu ajutorul celor de la SlooP, care au aprovizionat petrecerea cu smutiuri FRULi, cu 100% bunătăți).

Peste 130 de cadouri urmează să fie oferite în cursul acestei săptămâni (04-10 decembrie) copiilor care nu au putut ajunge la evenimentul final din cadrul Campaniei. Distribuirea cadourilor va fi realizată cu sprijinul echipei Samusocial din România, o asociație care desfășoară activități și proiecte dedicate persoanelor fără adăpost.


Informații suplimentare:
Anca Scurtu - Coordonator PR
anca.scurtu@teatrulioncreanga.ro
tel. 0723 513 338.
 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga