Alege limba romana english

Vă pregătim o aventură cu mare tărăboi, crocodili, papagali și cimpanzei, vineri, 8 aprilie, ora 18.00, la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei, Nr.45), în cadrul lecturii cărții „Elefantul Elmer”, de David McKee.

Părăsim blocul, facem stânga de trei ori și iată-ne, suntem în junglă! Pe lângă liane şi palmieri, ajungem într-o turmă de elefanți țanțoși. Unul dintre ei este mai cu moț, este nostim și multicolor. Elmer, căci așa îi spun ceilalți elefanți, învață că a fi diferit nu e neapărat un lucru rău, ba din contra, poate fi amuzant. Pentru a-i arăta asta, o zi pe an toate animalele din junglă se vor costuma și colora, iar toată forfota din junglă se va transforma într-o paradă a animalelor, declarată ziua oficială a lui Elmer.

Toate pățaniile elefănţelului au fost ilustrate de autorul cărții și ne vor amuza și pe noi vineri, când le va povesti actrița Teatrului Ion Creangă, Vera Linguraru. Cei mici n-au de ce să stea pe loc – totul e pregătit pentru a colora alte şi alte animale. Cele mai reușite vor fi sigur invitate în paradă!

Categoria de vârstă: 3 – 6 ani

Accesul este gratuit, în baza înscrierii la adresa de e-mail: corina.petrache@teatrulioncreanga.ro și a confirmării prealabile din partea organizatorilor.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga