Alege limba romana english

E o lume fascinantă, în care animalele şi plantele vorbesc, mănâncă şi muncesc la fel ca oamenii; e o lume mică, pe care ne e uşor s-o punem deoparte. Vineri, 25 martie, ora 18.00, redescoperim împreună lumea fabulelor, la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei, Nr. 45).

Cartea pe care o vom ţine în faţă nu-i o carte oarecare. Aflăm încă din prefaţă ca e o carte isteață, ce ne-nvață despre viață. Vom întâlni un corb mândru și îngâmfat, o vulpe șireată, ieșită la furat, un leu deghizat sau un dovleac cocoţat în copac. Poveştile lor, ilustrate de Livia Coloji,  sunt simple, dar cu tâlc – e important să le ţinem minte.

Întâlnirea cu actriţa Teatrului Ion Creangă, Vera Linguraru, va fi cu siguranţă memorabilă. Interpretarea sa plină de vervă va da viaţă textelor lui Grigore Alexandrescu, George Topârceanu, Anton Pann şi Alecu Donici. Lectura va fi îmbinată cu un atelier de teatru interactiv, în cadrul căruia toţi participanţii vor putea interpreta în felul lor istoriile în versuri.

Accesul este gratuit, în baza înscrierii la adresa de e-mail: corina.petrache@teatrulioncreanga.ro și a confirmării prealabile din partea organizatorilor.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga