Alege limba romana english

Copii ghiduşi din toată galaxia sunt invitați vineri, 5 februarie, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei, Nr. 45), la un nou eveniment din cadrul Poveștilor de vineri, lectura cărții „Roboții din familia mea”, scrisă de James Patterson și Chris Grabenstein.

Sammy Hayes-Rodriguez, un puști de clasa a cincea nu foarte popular, trece prin întâmplări hazlii alături de noul membru al familiei - robotul E (de la Eroare). Cei doi merg la școală împreună și învață că a fi diferit poate fi un avantaj.

Vera Linguraru, actrița Teatrului Ion Creangă, va citi fragmente din acest bestseller, iar prin benzile desenate, cei mici vor face cunoștință cu Drona Malona, McAport (robo – cățelușul), Dl Mop – de – Fier (majordomul casei), Blitz (un fost fundaș la o echipă de fotbal și actual mașină de tuns iarba).

Accesul copiilor, părinţilor şi roboţilor este gratuit, în baza înscrierii la adresa de email: corina.petrache@teatrulioncreanga.ro și a confirmării din partea organizatorilor.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga