Alege limba romana english

Lumea curiozităţilor se lasă descoperită în cărţi! Vineri, 4 martie, ora 18.00, la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei, Nr. 45), citim împreună cu cei mari şi mici despre case fantastice şi despre cum iau ele naştere din „Semințe de cabane”, de Philippe Lechermeier.

Mai mult decât o simplă poveste, „Semințe de cabane” este un jurnal de călătorie care se transformă într-o încântătoare enciclopedie în versuri a feluritelor cabane. Călătorind în lumea largă sau în lumi foarte-foarte înguste, exploratorul Alphonso de Copacabana a descris amănunţit toate cabanele pe care le-a văzut, de la iurta mongolă şi cabana în care locuiau troienii, la cabana de turtă dulce sau chiar la cabana viselor. Apoi, ilustratorul Eric Puybaret a desenat cu grija fiecare cabană, iar, ca nimeni să nu se rătăcească, actriţa Alexandrina Halic va fi ghid printre liane, printre valuri sau stele.

După lectura interactivă, toţi participanţii vor fi provocaţi să-şi amintească sau să-şi imagineze cabane la care exploratorul Alphonso nu a ajuns încă.

Accesul este gratuit, în baza înscrierii la adresa de e-mail: corina.petrache@teatrulioncreanga.ro și a confirmării prealabile din partea organizatorilor.

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga