Alege limba romana english

Cu toții suntem cuprinși de febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă și inevitabil ne gândim din ce în ce mai des la trecerea în noul an. Se zice că o practică bună legată de cumpăna dintre ani constă în întocmirea unei liste care să cuprindă realizările din anul trecut și totodată ce ne propunem să facem în noul an. Iar pentru că ne dorim ca pe listele voastre să se regăsească activități din calendarul Teatrului Ion Creangă, vă anunțăm că s-au pus în vânzare biletele pentru luna ianuarie.

În 2022, Sala Mică își deschide porțile din 6 ianuarie și găzduiește spectacole din categoria  #TICBEBE – pentru bebelușii de până în 3 ani și #TICPITIC – pentru copii cu vârste între 3 și 6 ani. De asemenea, în prima parte a lunii ianuarie sunt programate la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” spectacole din categoria #TICJUNIOR, care se adresează copiilor cu vârste peste 6 ani.

Mai multe detalii despre titlurile din program găsiți pe site-ul teatrului, în secțiunea Spectacole, iar pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută, vă sugerăm să vă achiziționați biletele în avans de pe platformele online Entertix / Myticket sau direct de la Casa de bilete.


Accesul la evenimente este permis în baza certificatului digital COVID care dovedește vaccinarea cu schema completă sau trecerea prin boală, dar și pentru cei care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020 cu modificările și completările ulterioare.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga