Alege limba romana english

Conform Hotărârii de Guvern nr. 34 / 2022 din 06.01.2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 8 ianuarie 2022, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, organizarea și desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole se realizează cu un grad de ocupare de 30% din capacitatea sălilor.

În acest context, pentru evenimentele Teatrului susținute la Sala Mică sau cele găzduite de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, suntem nevoiți să reducem numărul de locuri aferente fiecărei manifestări. Așadar, spectacolele programate la Sala Mică se vor desfășura cu un număr de 16 locuri, iar atelierele cu un număr de 10 locuri.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care au achiziționat bilete pentru reprezentațiile programate în perioada următoare, vă reamintim că puteți opta pentru:

  1. Păstrarea biletelor și reprogramarea vizitei la teatru pentru o reprezentație ulterioară;
  2. Rambursarea contravalorii biletelor la Casa de Bilete sau online, prin intermediul platformelor de ticketing entertix.ro/ myticket.ro, în funcție de modalitatea de achiziționare a biletelor.

Mai multe informații despre reprogramare sau rambursare se pot obține de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă − nr. tel. 0767 934 374.


De asemenea, vă reamintim că accesul în sală se face pe baza:

  • certificatului digital emis în urma vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 sau a trecerii prin boală;
  • rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
  • rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga