Alege limba romana english

Conform celor mai recente măsuri dispuse la nivelul Capitalei de către Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență (Hotărârea nr. 60 din 01.10.2021) pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei, organizarea și desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole este interzisă începând de duminică, 3 octombrie. Măsura este valabilă pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluată în acord cu reglementările legale.

În acest context, suntem nevoiți să anulăm toate spectacolele programate la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă în perioada 03-17 octombrie. Pentru aceia dintre dumneavoastră care au achiziționat bilete la spectacolele anulate, vă reamintim că puteți opta pentru:
1. Păstrarea biletelor și reprogramarea vizitei la teatru la o dată ulterioară, după reluarea activității cu publicul;
2. Rambursarea biletelor la Casa de Bilete sau online, prin intermediul platformei de ticketing entertix.ro/myticket.ro, în funcție de modalitatea de achiziționare a biletelor.

Mai multe informații despre reprogramare sau rambursare se pot obține de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă − nr. tel. 0767 934 374.

Sperăm să putem reveni în scurt timp cu noi informații! Vă reamintim, cele mai recente măsuri aflate în discuție la nivel național prevăd posibilitatea menținerii sălilor de teatru deschise la capacitate de 50% pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală.

Mulțumim pentru înțelegere!

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga