Alege limba romana english

Din păcate, spectacolul „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, programat marți, 10 octombrie, la ora 18:00, la Teatrul Excelsior, a fost anulat.  

Biletele achiziționate pentru această dată rămân valabile pentru spectatorii care doresc să vizioneze una dintre următoarele reprezentații, programate în luna octombrie la Teatrul Excelsior: marți, 17 octombrie, ora 18:00, sau sâmbătă, 28 octombrie, ora 11:00, în baza unei confirmări prealabile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă. Vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0767 934 374 pentru confirmări și informații suplimentare.

Spectatorii care doresc să recupereze contravaloarea biletelor sunt rugați să se adreseze la punctul de vânzare de la care au achiziționat biletele, astfel:

1. Dacă biletele au fost achiziționate de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Str. Piața Amzei, nr. 13), spectatorii sunt rugați să sune la nr. tel.  0767 934 374 pentru informații suplimentare despre ramburs.

2. Dacă biletele au fost achiziționate prin Eventim:

  • Pentru biletele achiziționate din rețeaua Eventim (Germanos, Cărturești, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.
  • Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la punctul de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor în original:
  • Eventim București – Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6 (incinta Cinema Pro)
  • Pentru bilete Print@Home – banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.

Mai multe detalii despre biletele achiziționate prin eventim.ro sunt disponibile aici: www.eventim.ro -- secțiunea Anulare / Modificări.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga