Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă invită copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani la spectacolul „Povestea spicului de grâu”, o producție de succes realizată în cadrul programului „Educație Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani” pe care o reluăm cu mult entuziasm la sediul noului nostru partner Elefănțelul Curios®.

Pornind de la ideea că pâinea este mai mult decât un aliment, că nimic nu este mai bun decât o bucată de pâine caldă şi proaspăt scoasă din cuptor, masa de prânz nu este privită doar ca o simplă masă, ci ca moment de reunire a familiei. Pâinea, frământarea aluatului şi jocurile propuse de către cei doi actori -  Voicu Hetel și Julieana Drăghici – sunt o incursiune în clipele copilăriei, o întoarcere la vremurile când mamele şi bunicile frământau cu dragoste aluatul, împărţind apoi, tuturor, pâinea aburindă!

Reprezentația va avea loc vineri, 25 martie, ora 18.00, la sediul Elefănțelul Curios® – loc de joacă și afterschool din Bdul Constantin Brâncoveanu, nr. 7D, Sector 4.
Biletele pentru acest spectacol sunt puse în vânzare de Elefănțelul Curios® la prețul de 35 lei/ bilet copil + adult însoțitor și sunt disponibile exclusiv pe www.bilete.ro. Detalii la numărul de telefon: 0744 489 920. 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga