Alege limba romana english

După aplauzele cu care a fost primit în Targovishte (Bulgaria) și Galați, Teatrul Ion Creangă pregătește noi surprize pentru tinerii spectatori din țară, care vor avea ocazia să descopere două dintre cele mai apreciate producții ale stagiunii 2015-2016: „De-a Micul Prinț” – regia Ioana Petre și „Spaima zmeilor” – regia Gelu Colceag.

Prima deplasare din luna iunie este prilejuită de participarea la Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „Arlechino 66 – Caravana Poveştilor”, organizat de Teatrul Arlechino din Brașov. Publicul este invitat să pătrundă în lumea imaginată de Antoine de Saint-Exupéry și să se joace „De-a Micul Prinț” joi, 2 iunie, ora 17.00, în Sala Arlechino.

Sâmbătă, 4 iunie, echipa Teatrului Ion Creangă se va afla la Buzău, unde Mama Zmeilor și cei 3 fiii ai săi, Zurbalan, Klonkan și Fofo, iau cu asalt Festivalul Gala Vedetelor – VedeTeatru. Invitat în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Festivalului, o ediție dedicată producțiilor muzicale, spectacolul „Spaima zmeilor este programat sâmbătă, 4 iunie, ora 11.00, în Sala Teatrului George Ciprian.

Cele două producții vor fi susținute și pe scena din Oradea, cu ocazia Festivalului Pentru Copii ARCADIA, organizat de Teatrul „Regina Maria”. Micul Prinț își va întâmpina publicul miercuri, 15 iunie, de la ora 16.00, în Sala Arcadia a Teatrului „Regina Maria”, urmând ca întâlnirea cu zmeii să aibă loc duminică, 26 iunie, ora 11.00, în Sala Mare a Teatrului.

Programul propus de Teatrul Ion Creangă la Oradea este completat de workshop-ul pentru artiști „CAROUSEL”, susținut joi, 16 iunie, ora 10.00, de actorul Mihai Cojocaru. Activitatea este inclusă în proiectul european „Small size, Performing Arts for Early Years”.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga