Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă propune, la începutul lunii aprilie, o întâlnire cu două dintre spectacolele sale cele mai îndrăgite: „Cartea Junglei”, după Rudyard Kipling și „Un lup, o capră și trei iezi”, o reinterpretare scenică în cheie modernă a binecunoscutei povești de Ion Creangă. Cele două spectacole, programate în weekendul 4-5 aprilie a.c., vor avea loc în cadrul Festivalului „Hänsel și Gretel”, organizat de Opera Comică pentru Copii, și „Tradiții și Flori de Sărbători”, un eveniment realizat de creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului București.


Dedicat copiilor cu vârsta peste 6 ani, „Cartea Junglei” aduce pe scenă povestea micului Mowgli și a aventurilor sale alături de Baloo și Bagheera, într-un spectacol deopotrivă hazliu și serios. Găzduit de Opera Comică pentru Copii, spectacolul are loc sâmbătă, 4 aprilie, ora 17.00, în cadrul primei ediții a Festivalului „Hansel și Gretel”. Reunind 22 de spectacole de operă, balet, musical și teatru pentru copii, Festivalul se desfășoară în perioada 3-10 aprilie 2015, în cadrul programului național „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Mai multe detalii despre spectacol și bilete sunt disponibile pe website-ul www.operacomica.ro și în rețeaua Bilete.ro.


Duminică, 5 aprilie, Teatrul Ion Creangă își așteaptă micii spectatori în aer liber, în Parcul Cișmigiu, unde va susține spectacolul „Un lup, o capră și trei iezi”. Reprezentația va avea loc la ora 11.00, pe scena special amenajată pentru evenimentul „Tradiții și Flori de Sărbători”, și se înscrie într-un program mai amplu de activități interactive pentru publicul de toate vârstele. Organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, evenimentul are loc între 4 și 13 aprilie, cu prilejul Sărbătorilor Pascale. Informații suplimentare pot fi obținute accesând website-ul organizatorilor: www.creart.ro.


 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga