Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă a dat start înscrierilor pentru cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești”, un program complex de educație teatrală și culturalizare care va avea loc în perioada 1-8 octombrie 2016.

Organizat anual cu sprijinul Primăriei Municipiului București, Festivalul celor o sută, o mie, un milion de povești își propune să aducă în atenția celor mai tineri spectatori, copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani, o valoroasă selecție de spectacole de teatru din întreaga lume.

În acest scop, teatrele și companiile profesioniste de spectacole pentru copii (sau care au și spectacole pentru copii în repertoriu), atât din țară, cât și din străinătate, sunt invitate să aplice pentru participarea în cadrul celor două secțiuni competiționale din cadrul Festivalului: spectacole pentru copii sub 6 ani, respectiv peste 6 ani. 

Înscrierea se poate face până la data de 31 martie 2016, în baza expedierii prin poştă la sediul Teatrului Ion Creangă (Str. General Constantin Budișteanu, nr. 24, Sector 1 – București) sau online, la adresa de e-mail festival@teatrulioncreanga.ro, a următoarelor documente:

  • formularul de înscriere completat
  • un DVD/link cu înregistrarea integrală a spectacolului
  • 4 fotografii din spectacol (landscape, 300dpi, format JPEG)
  • fişa tehnică a spectacolului

În baza formularului de înscriere, unde se va specifica atât genul producţiei (dramatic, liric, teatru-dans etc.), cât şi segmentul de vârstă căruia i se adresează, producţia va fi încadrată într-una din cele două secţiuni competiționale sau în secțiunea OFF – în afara competiției. Rezultatele etapei de selecție vor fi comunicate la data de 10 mai 2016, pe www.fitc.ro și www.teatrulioncreanga.ro.

Formularul de înscriere și Regulamentul celei de-a XII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii sunt disponibile și pe website-ul www.fitc.ro.

Pentru mai multe informații despre modalitatea de înscriere, persoana de contact este Magda Coroiu – Consultant artistic, e-mail: festival@teatrulioncreanga.ro.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga