Alege limba romana english


Teatrul Ion Creangă se alătură Campaniei naționale „Artiștii pentru Artiști”, o inițiativă derulată de UNITER – Uniunea Teatrală din România în luna martie 2018, cu sprijinul a 47 de teatre din București și din țară. Aflată la cea de-a 17-a ediție, campania aduce laolaltă mii de artiști și de spectatori, care își unesc forțele pentru a oferi altor artiști încredere, căldură și șansa la o viață mai bună.

Cu această ocazie, Teatrul Ion Creangă va susține joi, 15 martie, spectacolul O POVESTE A PORCULUI, în regia lui Mircea Cornișteanu. Sumele strânse din vânzarea de bilete pentru această reprezentație vor fi virate în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală – un fond special constituit pentru întrajutorarea artiștilor cu probleme de sănătate și existență.

Campania este susținută și de către cei patru ambasadori: Alexandrina Halic, Emilia Popescu, Marian Râlea și Nicu Alifantis, care invită publicul să facă parte din schimbarea atitudinii față de situația delicată, dar rezolvabilă a artiștilor care au nevoie de sprijin. Spectatorii care doresc să se alăture acestui demers, o pot face achiziționând bilete la oricare dintre spectacolele programate în cadrul Campaniei UNITER (programul complet este disponibil aici) – sau direct, prin virament bancar (donații și sponsorizări), în Fondul de Solidaritate Teatrală.

Mai multe detalii despre proiectul social (inclusiv mesajele lansate de ambasadorii campaniei) sunt disponibile pe site-ul UNITER.

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga