Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă vă invită la film și lectură, cu ocazia unei noi ediții a Minimest – secțiunea specială dedicată copiilor din cadrul Festivalului de Film de Animație Anim’est.

Desfășurat în weekendul 15-16 octombrie la Cinemateca Eforie, programul Minimest le propune tinerilor cinefili o selecție de animații menite să le întâmpine pofta de povești și de distracție. Printre filmele care vor putea fi vizionate se numără și 20 de scurtmetraje pentru categoria de vârstă 3 - 12 ani, incluse în competiția pentru trofeul Minimest. De asemenea, copiii vor avea parte și de un program de ateliere și lecturi, susținute între proiecțiile de film.

Astfel, sâmbătă, 15 octombrie, Teatrul Ion Creangă se alătură programului Minimest cu o lectură interactivă. Pornind de la binecunoscutele aventuri imaginate de Rudyard Kipling în „Cartea Junglei”, actrița Vera Linguraru ne va călăuzi pașii prin junglă, printre liane, jocuri și exerciții de tip role-play, pentru a ne face cunoștință cu Mowgli, ursul Baloo sau Bagheera.

Lectura are loc la Cinemateca Eforie, în pauza dintre primele două proiecții, cu începere la ora 11.00 – 11.10. Accesul este gratuit pentru persoanele care au achiziționat bilete la proiecția de sâmbătă, 15 octombrie, ora 10.00 (Minimest 2 – scurtmetraje). 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Minimest poate fi consultat aici

Biletele pentru proiecţiile din secţiunea Minimest, în valoare de 5 lei, se pot achiziţiona online, pe www.eventbook.ro, şi sunt de asemenea, disponibile în cinema. Pentru grupurile organizate prin şcoli, se asigură gratuitate atât pentru copii, cât şi pentru cadrele didactice însoţitoare, la orice proiecţie din cadrul Minimest.

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga