Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă va fi prezent alături de editura Nemi, imprint al Editurii Nemira și editura Arthur, imprint al Grupului Editorial Art, la Salonul Internațional de Carte Bookfest, care va avea loc în perioada 1-5 iunie, la Romexpo. În cadrul celei de-a XI-a ediții a Salonului, Bookfest junior a pregătit concursuri de creație literară, ateliere de povești și ateliere de desen, proiecții de filme de animație și alte surprize.

Miercuri, 1 iunie, la ora 11.15, Teatrul Ion Creangă se va afla la standul Nemira – Colțul de joacă Nemi pentru o scurtă plimbare prin „Cartierul poveștilor”. Timp de o oră, actrița Claudia Revnic îi va aștepta pe cei mai curioși tineri cititori să descopere Casa lui Dumnezeu, una dintre cele cinci căsuțe care alcătuiesc universul producției „Cartierul poveștilor”, un spectacol de teatru în miniatură regizat de Michal Svironi (Israel).

Joi, 2 iunie, Cezar – Vlad Popescu, cunoscut publicului pentru rolurile interpretate în spectacolele „Amintiri din Copilărie” (Nică), „Insula misterioasă” (Cyrus Smith) sau „Crăiasa zăpezii” (John, Fred), va susține o lectură la standul editurii Arthur. Actorul va citi fragmente din povestea „Pălăria vrăjitorului”, de Tove Jansson, de la ora 14.00, și va oferi o mică lecție de magie tuturor celor care vor completa formularul pus la dispoziție de organizatori. 

Completaţi formularul aici.

Vă așteptăm cu drag!

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga