Alege limba romana english


Teatrul Ion Creangă participă, la invitația Editurii Nemira, la Târgul Internațional GAUDEAMUS – Carte de învățătură cu o lectură interactivă a basmului „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”. Susținută de actrița Cornelia Pavlovici, lectura are loc vineri, 18 noiembrie, ora 10.30, la standul editurii, cu prilejul lansării colecției „Basmul din buzunar”.

Alături de eroi curajoși și zâne din povești, cei mai curioși și îndrăzneți tineri cititori vor afla prin ce peripeții trece mezinul familiei pentru a primi... tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. După lectură, copiii vor desena alături de ilustratoarele Alexia Udriște-Olteanu și Adriana Oprița-Gheorghe, într-un atelier creativ pregătit de Bufnița Nemi. Accesul la eveniment este liber.

Cea de-a 23-a ediție a Târgului Internațional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură are loc în perioada 16 - 20 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo din Capitală. Organizat de Radio România, cel mai longeviv târg de carte din România include evenimente adreste în egală măsură profesioniștilor și publicului larg, cu expoziții, concursuri și numeroase surprize.

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga