Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă se numără printre câștigătorii premiilor speciale oferite anul acesta de Uniunea Teatrală din România. Acordată pe baza propunerilor primite din partea instituțiilor și a membrilor Senatului UNITER, distincția celebrează diversitatea și mobilitatea proiectelor dedicate de echipa TIC spectatorilor de toate vârstele, în condițiile lipsei unui sediu propriu.

Începând cu anul 2009, care marchează debutul lucrărilor de amenajare, reabilitare și refuncționalizare a sălii de spectacole din Piața Amzei Nr. 13 – prevăzute să se încheie în cursul anului 2018, Teatrul Ion Creangă a susținut reprezentații în numeroase teatre și săli din Capitală, în baza a diferite parteneriate și colaborări. În ciuda obstacolelor și dificultăților întâmpinate, activitatea Teatrului nu a fost niciodată întreruptă, mii de copii, părinți și educatori bucurându-se în continuare de producțiile instituției.

Mai multe informații despre distincțiile acordate în acest an de UNITER – premii de excelență, premii pentru întreaga activitate, premii speciale – dar și despre nominalizările pentru anul teatral 2017 sunt disponibile pe site-ul UNITER.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga