Alege limba romana english

Duminică, 20 martie, teatrele pentru pici din întreaga lume sărbătoresc Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret. Organizat anual, la inițiativa ASSITEJ – Asociația Internațională de Teatru pentru Copii și Tineret, evenimentul este celebrat în peste 80 de țări cu scopul de a promova educația celor mai mici spectatori prin teatru.

Păstrând tradiția aniversării, Teatrul Ion Creangă invită publicul să sărbătorească printr-un program special, conturat în jurul unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din literatura universală. Astfel, pe data de 20 martie, Teatrul propune două reprezentații inedite ale spectacolului „De-a Micul Prinț” (orele 11.00 și 17.00), noutatea constând într-un final-surpriză pentru cei mici.

Dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani, spectacolul transpune filosofia lui Antoine de Saint-Exupéry într-o manieră jucăușă. Scena devine astfel teren de joacă: nouă cuburi se sucesc și răsucesc, făcând loc pentru tronul Regelui, concertul Vanitosului și întâlnirea cu floarea mult iubită. Iar joaca nu se oprește! La finalul celor două reprezentații, publicul va fi invitat să exploreze planeta Micului Prinț și să interpreteze personajele întâlnite în spectacol. Apoi, folosindu-și imaginația si creativitatea, copiii își vor putea desena prietenul preferat – floarea iubitoare sau oița simpatică.

Dacă încă nu v-ați cumpărat bilete pentru călătoria propusă de Teatrul Ion Creangă, o puteți face de la Casa de Bilete a Teatrului din Piața Amzei, nr. 13, sau prin Eventim: online pe www.eventim.ro, de la sediul Eventim din Str. Polonă nr. 15, sau din rețeaua magazinelor partenere (Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărtureși și Humanitas).

Când: 20 martie, orele 11.00 și 17.00
Unde: eveniment găzduit de Teatrul de Comedie – Sala Nouă

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga