Alege limba romana english
„Pinguinii melomani” – Vineri, 20 martie, ora 19.00
Reprezentație găzduită de Teatrul Excelsior

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down, celebrată anual pe data de 21 martie, Teatrul Ion Creangă se alătură programului realizat de Asociația DOWN București cu o reprezentație specială a spectacolului muzical „Pinguinii melomani”. Dedicat copiilor și tinerilor cu Sindrom Down, precum și familiilor acestora, evenimentul va avea loc vineri, 20 martie, ora 19.00, la Teatrul Excelsior.
 
O producție interactivă, realizată în cadrul programului Educația Timpurie – Teatru pentru 0-6 ani, „Pinguinii melomani” este unul dintre cele mai populare titluri propuse de Teatrul Ion Creangă în stagiunea curentă, fiind susținut atât în sălile de spectacol ale teatrelor partenere, cât și în spații mai puțin convenționale – centre culturale sau comerciale. Montarea, semnată de Alexandrina Halic și Anca Zamfirescu, aduce pe scenă o aventură melomană, ai cărei eroi sunt doi pinguini simpatici – Pingunel și Pingunica. În drumul lor spre Polul Sud, aceștia trec printr-o serie de încurcături și se rătăcesc, însă, cu un nou prieten alături și cu ajutorul muzicii, reuşesc să găsească drumul spre cel mai potrivit loc pe care să-l poată numi acasă.

Teatrul Ion Creangă și Asociația DOWN București se află la a doua colaborare de acest gen, scopul evenimentului fiind de a facilita întâlnirea tinerilor spectatori cu lumea magică a teatrului, a personajelor și poveștilor sale, pline de culoare.


© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga