Alege limba romana english

Vara aceasta Palatele Brâncovenești primesc oaspeți din povești! Spațioasa curte a Palatului de la Mogoșoaia se transformă, timp de două luni, într-o oază de teatru și voie bună pentru întreaga familie, cu ocazia stagiunii estivale „VăraTic”.

Organizată de Teatrul Ion Creangă și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, stagiunea estivală „VăraTic” a debutat sâmbătă, 9 iulie, cu spectacolul de teatru interactiv „Cartierul poveștilor”, o co-producție româno-israeliană care a transpus în curtea Palatului o mică lume de basm. Vecinii primitori i-au întâmpinat pe cei peste 100 de tineri musafiri care au participat la spectacol cu povești și aventuri palpitante, toate spuse și trăite în interiorul celor 5 căsuțe colorate.  

Surprizele din cadrul stagiunii estivale continuă la fiecare sfârșit VăraTic de săptămână, până pe 4 septembrie. Astfel, în weekendul 16-17 iulie publicul este invitat să urmărească spectacolele „Pinguinii melomani” (sâmbătă, 16 iulie, ora 18:00) și „De-a Micul Prinț” (duminică, 17 iulie, ora 11:00).

Dedicate copiilor cu vârsta peste 3 ani, cele două producții aduc în atenția micuților spectatori o serie de aventuri nemaipomenite, care îi vor purta de la Polul Sud – spre care vor călători alături de simpaticii pinguini melomani – până în cosmos, pe Asteroidul B612, o mică planetă suficient de încăpătoare pentru câțiva vulcani (stinși), o floare și un Mic Prinț.

Cele două reprezentații se joacă în aer liber, pe scena amplasată de organizatori în curtea Palatelor Brâncovenești. Accesul la spectacole este gratuit. 

Programul detaliat al stagiunii estivale VăraTic este disponibil pe www.teatrulioncreanga.ro, secțiunea Noutăți sau pe www.palatebrancovenesti.ro, secțiunea Evenimente. Informații suplimentare se pot obține de la Biroul PR al Teatrului Ion Creangă – nr. tel. 021.317.11.69/int 15. Persoana de contact este Anca Scurtu – Coordonator PR, nr. tel. 0723.513.338, e-mail: anca.scurtu@teatrulioncreanga.ro. 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga