Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă spune DA creativității și se alătură programului propus de Social Moms în cadrul unei conferințe-eveniment dedicate dezvoltării emoționale și cognitive a copiilor. 

Conferința „Spune DA creativității” are loc joi, 10 noiembrie, ora 18.00 la Teatrul Excelsior și se înscrie într-o serie mai amplă de evenimente organizate de Social Moms, cu scopul de a aborda subiecte de interes pentru părinți și viitori părinți, lansând discuții care pun accentul pe educația și sănătatea celor mici. Un prilej ideal pentru mămici și tătici de a afla informații noi de la medici și specialiști, dar și de a socializa, evenimentul este susținut de Danonino și beneficiază de prezența unor invitați speciali, printre care: Otilia Mantelers – expert în parenting, Luiza Pârvu – medic specialist în nutriție și metabolism, Ioana Ginghină – actriță, Anca Sînă Serea – blogger / voios.ro și Dan Cruceru – blogger / taticool.eu.

Cu această ocazie, Voicu Hetel și Andra Mirescu, actori ai Teatrului Ion Creangă, vor susține pentru copiii participanților la conferință spectacolul-atelier Aventuri în grădina de legume, o producție interactivă cu personaje neconvenționale, construite din fructe și legume. Cei mici sunt invitați să urmărească îndeaprope poveștile hazlii și să își realizeze propriile personaje – arici mici sau porcușori rotunjori – din aceleași materiale... delicios de neconvenționale.

Participarea la conferință este gratuită, în baza rezervării prealabile (nr. tel.: 0742.668.669 / e-mail: andreea@parentingads.ro). Locurile sunt limitate. Mai multe detalii despre eveniment și rezervări sunt disponibile pe site-ul http://socialmoms.ro/spunedacreativitatii/.

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga