Alege limba romana english

  

Teatrul Ion Creangă lansează „Tombola cu Amintiri”, un prilej numai bun pentru cei care doresc să le ofere copiilor din medii defavorizate ocazia de a ajunge la teatru – fiecare bilet de tombolă cumpărat se va transforma într-un bilet la teatru și fiecare bilet la teatru se va preschimba într-o experiență magică.
 
Cu sprijinul vostru, peste 1.000 de copii care provin din medii defavorizate vor fi invitați să vizioneze un spectacol susţinut de Teatrul Ion Creangă („O poveste a porcului”) în datele de 19 şi 20 septembrie, la Palatul Național al Copiilor. Iar pentru a-i ajuta pe micuții beneficiari să se bucure de biletele oferite în dar, Teatrul va suporta toate costurile pentru transportul acestora.
 
Biletele pentru tombolă pot fi cumpărate din cortul inscripționat cu numele campaniei, în cadrul Festivalului Amintiri din Copilărie, de vineri, 15 iunie, până duminică, 17 iunie,  între orele 10:00 - 13:30 și 15:30 – 21:00.
 
Extragerea câștigătorilor va avea loc zilnic, pe scena festivalului, înainte de finalul programului.
 
Cele 21 de kituri oferite ca premiu, constând în ghiozdănele, hamace, puzzle-uri şi cărți oferite de Editura Pandora M, vor putea fi ridicate de la cortul campaniei, în perioada 15-17 iunie, sau de la sediul Teatrului Ion Creangă în perioada 18-22 iunie.
 
Mai multe detalii sunt disponibile în Regulamentul tombolei.
© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga