Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă participă, pentru al doilea an consecutiv, la evenimentul de sărbători organizat de Ministerul Apărării Naționale la Palatul Cercului Militar Național. Joi, 21 decembrie, cei 7 zmei fioroși din spectacolul "Spaima zmeilor" – și nelipsitul Stan Bolovan – vor lua cu asalt Sala de Marmură a Palatului, pentru un program de colinde neconvențional, așa cum se cuvine unor zmei care n-au pic de ureche muzicală, dar cărora le place grozav de mult să cânte frumos!

Intitulat „Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României”, evenimentul special organizat de Ministerul Apărării Naționale cuprinde spectacole de colinde și teatru, sosirea lui Moş Crăciun şi oferirea de cadouri în jurul pomului de Crăciun. Activitățile sunt dedicate copiilor personalului armatei, decedat sau rănit în urma participării la acţiuni militare, evenimentul constituind o modalitate de sprijin familial şi, în acelaşi timp, un prilej pentru promovarea valorilor instituţiei militare.

Pentru mai multe informații despre concertul susținut în cadrul evenimentului, persoana de contact este Anca Scurtu - tel. 0723 513 338, e-mail: anca.scurtu@teatrulioncreanga.ro.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga