Alege limba romana english

Proiect european de cercetare," Training on stage, a new working experience model with competencies evaluation in performing arts".
Proiect european de cercetare," Training on stage, a new working experience model with competencies evaluation in performing arts", 2004- 2007.
Proiectul în care Teatrul Ion Creangă a participat în calitate de partener, în cadrul programului Leonardo II, împreună cu Fondazione Aida, Italia; EUnetART-Olanda, Carrousel-Theater an der Parkue,Germania, Agecif Training Centre, Franţa; Agis Delegazione Interregionale delle tre Venezie,National Theatre, Anglia şi-a propus să realizeze un model de formare profesională, adresat tinerilor angajaţi aflaţi în stagiu de pregătire care lucrează în domeniul artei. Rezultatele proiectului au fost : un manual adresat tinerilor care doresc să lucreze în domeniul artei spectacolului, profesioniştilor din domeniu şi specialiştilor în domeniul orientării profesionale şi un software care permite autoevaluarea cunoştinţelor şi competenţelor. 
www.trainingonstage.com> 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga