Alege limba romana english

De-a Micul Prinț

Recomandat: Educația timpurie

Acest spectacol se joacă la

Grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă nr. 5 din Sectorul 3)

De

Ioana Petre

După

Micul Prinț, de Antoine de Saint-Exupéry

Regia

Ioana Petre

Scenografia

Doina Pop

Muzica

Paula Gherghe

Consultant psiholog

Carmen Anghelescu

Cu

Carmen Palcu / Julieana Drăghici

Andreea Gaica / Ruxandra Coman 

George Popescu - chitară

 

Durata

45 minute

Recomandat copiilor

între 4 și 6 ani

Data premierei

27 noiembrie 2015 


Există câțiva oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer într-o noapte senină. Există câțiva oameni care știu că un asteroid este suficient de încăpător pentru câțiva vulcani (stinși), o floare și un Mic Prinț. Există puțini care chiar l-au cunoscut pe Micul Prinț, dar povestea lui a transformat toate vulpile, toți trandafirii și toți baobabii de pe Pământ. Le-a dat viață și le-a oferit cuvinte pe care e bine să ni le amintim din când în când.

În dorința de a aduce filosofia Micului Prinț aproape de copiii între 4 și 6 ani, care abia încep să se plimbe din planetă în planetă, regizoarea Ioana Petre pleacă într-o foarte serioasă călătorie de explorare a celebrului text. Alături de ea, întreaga echipă va cerceta și se va juca, va pune întrebări și va crea labirinturi, pentru ca, la final, să poată deosebi un elefant din burta unui șarpe de o pălărie.


„De-a Micul Prinț„ este primul spectacol inclus în proiectul european „Small Size, Performing Arts for Early Years”, finanțat prin Programul Europa Creativă (2014-2020).

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga