Alege limba romana english

La un metru de tine

Recomandat: Educația timpurie

Acest spectacol se joacă la

Teatrul Ion Creangă, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23) 

 BILETE 

Scenariul

Andrea Buzzetti

Regia

Andrea Buzzetti, Teatrul La Baracca-Testoni Ragazzi (Italia)

Mișcare scenică

Andra Burcă

Asistent regie

Magda Coroiu

Distribuția

EaAndra Mirescu / Mădălina Dorobanțu

ElAlex Ștefănescu / Tudor Morar

Recomandarea de vârstă

3 - 6 ani

Durata

30 minute

Data premierei

30 iunie 2017


Un metru de tâmplărie se transformă rând pe rând într-un fluture jucăuș, un căluț nărăvaș sau un balon-pătrățel – forme pe care le explorăm într-un spectacol ca o fereastră deschisă spre joc și joacă, trasând cu gingășie granițele imaginației.

Când două persoane se întâlnesc, modul în care acestea interacționează le poate redefini universul interior. Aceasta este și povestea personajelor noastre, El și Ea, a căror întâlnire într-un spațiu compus cu ajutorul unui simplu instrument (un metru de tâmplărie), dă noi forme acțiunilor, gândurilor și sentimentelor pe care le trăiesc, totul punctat de un fundal sonor când allegro, când piano.

________________

Creat în cadrul proiectului european Small size, Performing Arts for Early Years, spectacolul La un metru de tine reprezintă cea de-a doua colaborare a Teatrului Ion Creangă cu artiștii de la Teatrul La Baracca - Testoni Ragazzi în vederea creării de noi producții, regizorul Andrea Buzzetti fiind unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști ai companiei italiene. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, înscriindu-se într-o paletă de producții menite să încurajeze creativitatea și empatia în rândul celor mai micuți spectatori de teatru. 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga